CAMP MOBILITY

Camp Mobility myy, vuokraa ja huoltaa liikkumisen ja toimintapympäristön apuvälineitä

Camp Mobility on Camp Scandinavia Oy:n (y-tunnus 0282300-0) liikkumisen ja muiden päivittäisten toimintojen apuvälineisiin keskittynyt, vuonna 2015 aloittanut liiketoimintayksikkö.

Camp Scandinavia Oy on Suomessa jo vuodesta 1978 toiminut ortoosi- ja proteesiratkaisuja sekä -materiaaleja maahantuova ruotsalainen perheyhtiö. Camp Mobility on osa Camp Scandinavia Oy:ta.

Lisäksi Suomessa toimii erillisyhtiö Camp Clinic Oy (y-tunnus 2129139-6) joka tarjoaa lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöllisiä ratkaisuja kuten proteeseja, ortooseja, tukipohjallisia ja jalkineita.

Me kaikki olemme osa Allard Group -konsernia.

 

Camp Mobility myy pääosin pyörätuoleja, sähköpyörätuoleja, mopoja, sänkyjä, patjoja, istuintyynyjä, henkilönostimia, kävelytelineitä, happirikastimia ja hygienia-apuvälineitä.

Camp Mobilityn päätoimipiste ja koko Camp Scandinavia Oy:n Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Sarankulmassa Tampereella. Muut Mobilityn toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tuusulassa, Kuopiossa ja Oulussa.

Keskitymme Camp Mobilityssä vahvaan paikalliseen yhteistyöhön ja tarjoamme räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja. Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme tuotteita Suomessa.

Kaikilla myyntiedustajillamme ja tuotespesialisteillamme on usean vuoden kokemus alalta. Alueelliset myyntiedustajamme palvelevat sinua sekä Itä-, Länsi-, Etelä- että Pohjois-Suomessa. Teemme yhteistyötä apuvälinealan johtavien toimijoiden kanssa.

Panostamme myös suomalaisten apuvälineiden käyttäjien tarpeiden kuulemiseen ja viemme kehitysideat eteenpäin maailman johtaville apuvälinevalmistajille.

Laatu ja ympäristövastuullisuus

Camp Scandinavialla ja Camp Mobilityllä on ISO 9001 sertifioitu laatujärjestelmä ja ISO 14001 sertifioitu ympäristösertifikaatti. Olemme panostaneet ympäristövastuullisuuteen pakkausmateriaalin, elektroniikan ja akkujen osalta. Kierrätämme pakkausmuovit ja pahvit. Olemme RINKI ja SERTY -tuottajayhteisön jäsen. Konsernimme omistaa tuulivoimaloita, jotka tuottavat sähköä saman verran kuin yrityksemme käyttävät sähköä. Konsernin autopolitiikan mukaisesti autojen CO2 päästöt ovat max. 120 g.

Sosiaalinen vastuu

Pyrimme etsimään asiakkaillemme aina objektiivisesti parhaat ratkaisut. Sitoudumme eettisesti valmistettuihin tuotteisiin ja toimintatapoihin. Tuemme paikallisia  ja kansainvälisiä organisaatioita. Konsernin omat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat: DRALLA foundation, Breast Cancer Society ja Team “GetBackUPToday”.

Support for Better Life!