TEKNISEN OSASTON HUOLTOPALVELUT

Huollot

Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme apuvälineitä Suomessa valmistajien ohjeiden mukaisesti. Palvelumme kattaa myös edustamamme tuotemerkkien muualta hankittujen tuotteiden huollot ja korjaukset.

Kun apuvälineesi tarvitsee huoltoa tai korjausta,
ota ensisijaisesti yhteyttä aina apuvälineesi myöntäneeseen tahoon
esim.
hyvinvointialueesi apuvälinekeskukseen.

Käyttökuntoonlaitto
Camp Mobilityn tekninen osasto kokoaa, säätää ja varustelee asiakkaiden tarpeiden mukaan myymämme apuvälineet ennen asiakkaalle toimitusta. Tyypillisiä käyttökuntoonlaittoon liittyviä toimenpiteitä on mm. kuljetuspakkauksista purkaminen, tuotteen osien ja tilattujen lisävarusteiden kiinnitys, herkkyyden säätö ja renkaiden ja jarrujen tarkistus ja säätö.

Asennus ja toimitus  
Jotkut apuvälineet kuten esim. kotihoitosängyt, nostimet, luiskat, rampit, hissit sekä tukikaiteet ja kahvat vaativat käyttökuntoonlaiton ja asennuksen sekä käytönopastuksen vasta asiakkaan kohteessa. Tekniset asentajamme ja myyntineuvottelijamme suorittavat toimituksia myös asiakkaiden kohteisiin. Toimitukset hinnoitellaan erikseen työtuntihinnan ja kilometrien mukaan.

Käytönopastusvideoita löydät eri tuotteiden tuotekohtaisilta sivuilta.

Esteettömyyspalvelut -sivulta voit lukea lisää asunnonmuutostöihin, kartoituksiin, ja ramppi-, luiska- ja hissiasennuksiin liittyvistä palveluistamme.

Korjaukset

Tekninen osastomme on myös apuvälinekorjaamo. Korjaamme apuvälineesi huolella ja ammattitaidolla. Huoltomme korjaa kaikki edustamamme merkit valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Olethan yhteydessä meihin, niin teemme sinulle tarjouksen tarvitsemastasi korjauksesta tai huoltotoimenpiteistä. Korjauksen yhteydessä voit tarvittaessa vuokrata meiltä perusapuvälineen huollon ajaksi.
Meillä voit maksaa myös rahoituksella – osissa tai vasta myöhempänä ajankohtana.

 

Yhteystiedot

Huolto: 09-350 76 313 tai huolto@campmobility.fi

Tekniset asentajamme yhteystiedot löydät myös Yhteystiedot -sivulta.

 


Varaosat

Tekniset varaosamyyjämme vastaa ammattitaidolla kaikkien myymiemme apuvälineiden ja edustamiemme tuotemerkkien varaosista, optioista ja lisävarustemahdollisuuksista. Soita Petterille, kun tarvitset tietoa tai osia mistä tahansa apuvälineestämme tai eri osien yhteensopivuudesta.

Varaosat: 09-350 76 312 tai varaosat@campmobility.fi

Eri tuotteidemme räjäytyskuvat ja varaosaluettelot löydät tuotekohtaisilta sivuilta sekä jo myynnistä poistuneiden mallien räjäytyskuvat ja varaosaluettelot Down Load Center varaosaluettelot -sivustoalueelta.

 


Määräaikaishuollot

Lääkinnällisten laitteiden Määräaikaishuolto on säännöllisin väliajoin tehtävä lakisääteinen huoltotoimenpide. Määräaikaishuolto sisältää tarkistuksia ja huoltotöitä, jotka määräytyvät suoritettaviksi huollettavan tuotteen ajokilometrien tai tietyn aikavälin mukaan. Aikaväli lasketaan useimmiten vuosina, esimerkiksi vuoden välein. Määräaikaishuollon hinta ja tehtävät huoltotoimenpiteet määräytyvät merkki- ja mallikohtaisesti valmistajan ilmoituksen mukaan.

Määräaikaishuollon hinta
Määräaikaishuollon hinta määräytyy tehtävien töiden määrästä. Asiantuntevat myyntiedustajamme osaavat antaa tarkan hinta-arvion jo ennen työn aloittamista. Joskus perushuollon lisäksi täytyy tehdä korjauksia turvallisuuden sekä käyttömukavuuden säilyttämiseksi. Yleisimpiä huoltojen yhteydessä tehtäviä korjauksia ovat renkaiden ja jarrujen korjaukset, valojen ja akkujärjestelmän korjaukset ja vaihdot tai käyttömukavuuteen vaikuttavat huoltotoimenpiteet kuten istuinpehmusteiden ja istuintyynyjen vaihdot yms. Lähetä meille viestiä, saat meiltä tarjouksen.

 


Alueelliset huoltosopimukset:
Tampere, Vantaa, Turku (Pirha, Vakehyva, Varha)

Olemme useiden hyvinvointialueiden apuvälinehuoltopalveluiden sopimuspalveluntuottaja. Alueelliset tekniset asentajamme palvelevat mm. Pirkanmaalla, Etelä-Suomessa ja Varsinais-Suomessa.
 


Muutostyöt ja haastavat modifikaatiot

Huoltopalvelumme kattaa myös yksilölliset muutostyöt. Suoritamme MDR:n mukaisia muutostöitä, jotka eivät muuta tuotteen valmistajan määrittämää laitteen käyttötarkoitusta.

Tyypillisiä yksilöllisiä muutostöitä on erilaisten lisävarusteiden ja optioiden asentamiset, yksilölliset jalka- tai käsitukiratkaisut ja istuinjärjestelmät, erilaiset pöytälevyt, jalkaosien korotukset, kätisyyden vaihdot, ranne-peukalo-otteen vaihdot jne. sekä sähköisten apuvälineiden erilaiset ohjelmoinnit ja erikoisohjaimet.

Oma tuotekehitys

Teknisen osastomme erityisasiantuntijamme ovat kehittäneet myös omia innovaatioitamme kuten esim. sähköpyörätuolin jalkaohjausjärjestelmä.

 


Huoltokoulutukset

Teknisen osastomme erityisasiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen alalta ja ovat kysyttyjä kouluttajia erityisesti liikkumisen apuvälineiden ohjelmointi- ja huoltokoulutuksiin. 
Ota yhteyttä Teemuun tai Samiin huoltokoulutuksien ja muiden asiantuntijapalveluiden järjestämiseksi.

Teemu Jokihaara
Huoltopalvelut
+358 400 408 083 tai teemu.jokihaara@campmobility.fi

Sami Salonen
Esteettömyyspalvelut
 +358 45 7200 419 tai sami.salonen@campmobility.fi