APUVÄLINEIDEN VUOKRAUS

Camp Mobility vuokraa apuvälineitä terveydenhuollon laitoksille, yrityksille, palvelukodeille ja yksityisille henkilöille. Yhteydenotot: info@campmobility.fi  tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16). 

Vuokrauksen hinta

Vuokrahinta muodostuu nyt pelkästään päivävuokrasta. Vuokrat laskutetaan kuukausittain kuukauden viimeinen päivä, maksuehto on 14 pv netto. Vuokrasopimus on aina toistaiseksi ja palauttaa voi koska tahansa. Minimilaskutus lyhytaikaisilla vuokrauksilla on kuitenkin 1 kk.

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa tuotteiden toimituspäivästä ja päättyy kun tuote saapuu varastolle. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen milloin tahansa siten, että sopimus päättyy irtisanomista vastaavan maksukuukauden päättyessä. 

Käytönopastus ja huollot

Vuokralleottajan tulee noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja tarvittaessa käyttäjää opastetaan niiden noudattamisessa. Vuokratuotteiden luovutuksen yhteydessä asiakkaalle annetaan käytönopastusUseista tuotteista on saatavissa myös käytönopastusvideo ja käyttöohjeet sähköisesti. Ne löytyvät Tuotteet-sivustolta tuotekohtaisesti. 

Määräaikaishuollot sisältyvät vuokrauksen hintaan. Turvallisuussyistä käyttäjä ei saa itse korjata eikä korjauttaa vuokratuotetta kolmannella osapuolella eikä tehdä siihen muutoksia. Mikäli vuokratuotteessa esiintyy vikoja, ottakaa yhteyttä info@campmobility.fi tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16). 

Vuokratuotteen palautus

Kun vuokratuotteiden tarve lakkaa, ottakaa yhteyttä info@campmobility.fi tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16). Apuvälineen vuokrauksen päättyessä järjestämme vuokratuotteen noudon. Vuokratuotteiden toimituspäivä sekä nouto- tai palautuspäivä luetaan vuokra-aikaan. Toimitus- ja noutokulut veloitetaan erikseen.

Tutustu vuokrausehtoihin tästä: