Vicair-istuintyynyt

Vicair O2 kokonaan täytteineen ja päällisineen +60C konepestävistä istuintyynyistä löytyy ratkaisu lähes kaiken kokoisiin pyörätuoleihin. SmartCells™ -solurakenne takaa dynaamisen istuinpinta-alan, jota voidaan säätää yksilöllisesti posturaalisten epäsymmetrioiden mukaan. Soluja lisäämällä ja poistamalla voidaan muokata eri kokoisia ja kovuisia ratkaisuja.
Vicair O2 istuintyynyt tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän paineentasausta, istuinmukavuutta ja optimaalista asentohoitoa, jopa korkean painehaavariskin potilaille. Tyynyjä voi säätää solujen tiheyden mukaan käyttäjän muotoihin yksilöllisesti sopivaksi ja näin mahdollistaa korkealaatuinen istuma-asento. SmartCells™ -solurakenne takaa dynaamisen istuinpinta-alan, jota voidaan säätää yksilöllisesti posturaalisten epäsymmetrioiden mukaan.

HUOM! Kaikki tuotenumerot ja koot eivät ole netissä esillä, koska Vicair istuintyynyjä on saatavana, mallista riippuen, jopa 145 kokoa, eri kokoonpanoissa erilaisilla päällisillä tai ilman. Ota yhteyttä myyjäämme ja kysy mikä on teille paras ratkaisu!