Ocean Ergo wc-/ ja suihkutuoleissa uusia ominaisuuksia

18 loka 2021

Uudet parannetut käsituet

Uudet käsinojat lisäävät tukea ja mukavuutta parannetun lepoasennon ja pehmeämmän pinnan ansiosta. Uusi, leveämpi muotoilu antaa paremman tuen kädelle. Käsinojissa on myös helppokäyttöinen integroitu turvalukitusjärjestelmä. Uusiin käsitukiin lisävarusteena saatavana myös uusi etutukitanko.

Matalempi istuinkorkeus

Uusissa Ocean Ergoissa on uusi, laajentunut istuinkorkeuden säätöalue. Uusi korkeudensäätö on suunniteltu edistämään turvallisia ja itsenäisiä siirtymisiä. Istuinkorkeutta voidaan laskea pienemmille henkilöille sopivaksi. Korkein istuinkorkeus pysyy samana, mutta matalin istuinkorkeus on 35 mm alempana. (kaksi lisäreikää: lisäreikiin tulee tuolin mukana erikoiskokoiset korkeudensäätöklipsit).

TiltStop -kallistuksen pysäytystoiminto

Kallistettaviin Ocean Vip Ergo ja Dual Vip tuoleihin on uutena lisävarusteena tullut Tilt Stop -kallistuksen pysäytystoiminto, joka estää tuolin kallistumista eteenpäin 0°:n yli. Tämä varmistaa, että runko pysyy vaakasuorassa maahan nähden ja varmistaa turvalliset siirtymiset.

Ergonominen päätuen pidike - tulossa pian

Moniakselisäädöillä varustettu uusi ergonominen pääntuen pidike antaa erinomaisen asentotuen pään ja kaulan alueelle. (säätö leuka ylös / leuka alas). Säädöt ovat nopeita ja helppoja. Työkaluja ei tarvita.

OCEAN ERGO WC- ja suihkutuolit löydät täältä:

Invacaren tuotepäällikkö kommentoi viimeisimpiä tuotekehitysparannuksia:

”Aquatec Ocean Ergo -sarjamme on yksi parhaiten konfiguroitavista ja menestyksekkäimmistä suihku- ja wc -sarjoistamme. Tiimimme ovat tehneet kovasti töitä saavuttaakseen nämä viimeisimmät parannukset. Luotamme siihen, että valikoimamme tuo yhä enemmän arvoa asiakkaillemme monissa maissa.”