Camp Scandinavia on ostanut EN-Apuvälineet liiketoiminnan - Camp Mobility ja EN-apuvälineet yhdistyvät

31 joulukuuta 2020

Camp Scandinavia Oy on ostanut EN-Apuvälineet liiketoiminnan 30.12.2020 solmitulla sopimuksella. Tällä liiketoimintakaupalla Camp Scandinavia laajentaa tarjoomaansa osana tulevaisuuden uusia liiketoiminta-alueita.

EN-apuvälineet Oy:n toiminta ja henkilöstö jatkavat ennallaan

EN-apuvälineiden tuote- ja palveluvalikoima tulee osaksi Camp Mobilityn tuotevalikoimaa. Tällä liiketoimintakaupalla Camp Scandinavia Oy laajentaa tarjoomaansa mm. ramppeihin, luiskiin, tasonostimiin sekä terapia- ja erityispolkupyöriin osana tulevaisuuden uusia liiketoiminta-alueita. EN-apuvälineet Oy:n toiminta, henkilöstö ja toimitilat jatkavat ennallaan.

Uusia liiketoimintoja ja -alueita: Yhdessä olemme vahvemmat

Camp Scandinavia Oy on vuonna 1978 perustettu perheyritys, joka valmistaa, maahantuo ja myy lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä kuten ortooseja, ortoosimateriaaleja ja -tarvikkeita sekä proteesi- ja ortoosikomponentteja. Camp Scandinavia Oy on osa Allard Support for Better Life -konsernia.

Camp Mobility on vuonna 2015 toimintansa aloittanut liikkumisen ja toimintaympäristön apuvälineisiin, muutostöihin ja huoltoon erikoistunut Camp Scandinavia Oy:n liiketoimintayksikkö.

Camp Scandinavia Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 9,4 milj. Eur. Camp Scandinavia Oy työllistää Suomessa noin 30 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella. Tampereen toimipiste on Camp Mobilityn päätoimipiste ja samalla Camp Scandinavian kaikkien Suomen liiketoimintayksiköiden logistiikkakeskus.

EN-apuvälineet on vuonna 2004 perustettu apuvälineitä ja esteettömyysratkaisuja tarjoava, Suomen Elevaattoritekniikka Oy:n aputoiminimi, joka tarjoaa tuotteita, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja esteettömästi. EN-apuvälineiden liikevaihto vuonna 2019 oli 621 t Eur, yritys työllistää 2 hlöä ja sen toimitilat sijaitsevat Hyvinkäällä.

”Liiketoimintakaupalla pyrimme vahvistamaan liiketoimintojamme ja laajentamaan erikoisosaamistamme ja yhteistyötämme erityisesti sekä yksityisten että julkisten rakennuttajien että kuntien sosiaalitoimien kanssa.”

Lisätietoja

Tapani Vuorinen       
General Manager         
Camp Mobility               
0400- 981 990                   
tapani.vuorinen@campmobility.fi        

sekä

Osmo Koivisto
Toimitusjohtaja
EN-Apuvälineet
0400-481 341
osmo.koivisto@en-apuvalineet.fi