Camp Mobilitylle lisää tilaa ja toimintoja Tampereelle

3 maalis 2022

Vallitseva tilanne ja Covid-19 epidemia on aiheuttanut toimitusviivästyksiä myös apuvälinealan toimijoiden, valmistajien ja alihankkijoiden tehtaiden tilaus-toimitusketjuihin ja komponenttien saatavuuteen. 

Tampereelle lisää varastotilaa, uusi klinikka, uusi tekninen osasto,
uusi vuokratuotevarasto ja pesulinjasto

Me Campillä teemme parhaamme, että saamme edustamiemme tuotteiden toimitukset varmoiksi kaikille asiakkaillemme laajentamalla toimintaamme Tampereen logistiikkakeskuksessa. Laajennamme Tampereen logistiikkakeskusta ja pyrimme tarjoamaan riittävän puskurivaraston kaikille sopimustuotteillemme ja varaosillemme.

Samalla tarjoamme edelleen asiakkaillemme aina tarvittaessa jo varastossa olevia vastaavia tuotteita tai nopealla toimitusajalla saatavia rinnakkaisia tuotteita.

Myös vuokraustoimintamme laajenee ja rakennamme uuden vuokratuotevaraston ja vuokratuotteiden pesulinjaston.
Myös tekninen osasto tulee saamaan uudet, erityisesti huolto- ja muutostöille suunnitellut työtilat.

Tampereen logistiikkakeskus-, huolto- ja vuokrausliiketoiminnan laajennustoimet tullaan toteuttamaan kevään 2022 aikana. Tällöin käytössämme on 1500m2 lisää varasto- ja huoltotilaa aikaisempien 1900m2:n lisäksi, sekä mm. hylly- ja varastotilaa mm. varaosille ja ramppikomponenteille.

Suosittelemme edelleen, että asiakkaamme varaavat mahdollisuuksien mukaan asennus- tai sovituspalveluja vaativat tuotetoimitukset hyvissä ajoin ennen suunniteltua luovutusta ja kysyvät tilausvaiheessa tuotteen arvioitua toimitusaikaa.

Puhelinpalvelumme sekä myyntineuvottelijamme palvelevat asiakkaitamme kaikissa tilanteissa. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse info@campmobility.fi.

Tästä se lähtee! Katso videopäiväkirjamme:

Tutustu Tampereen logistiikkakeskuksen laajennuksen etenemiseen YouTube-kanavallamme: https://youtu.be/GJOWLQX3NlY

Camp Clinic - klinikkapalvelut nyt saman katon alta!

Camp Scandinavia, Camp Mobility ja Camp Clinic löytyvät nyt myös Tampereelta saman katon alta. Camp Clinic on yksilöllisiin lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin ja niihin liittyviin ratkaisuihin erikoistunut yrityksemme.

Clinicin tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat mm. tukipohjalliset, jalkineet, tuet ja tukiliivit ja muut ortoosit sekä proteesit ja kompressiotuotteet. Uusi Camp Clinic Tampere on aloittanut toimintansa 1/2022.

Käynti Camp Clinicille on Patamäenkatu 5:n etupihan pääovesta.
Klinikkapalvelut toimivat toistaiseksi ajanvarauksella.
Lue lisää täältä: www.campclinic.fi