Polkupyörät edullisesti Camp Mobilityltä -10% koko kesän!

16 touko 2023

Muistitko, että Campiltä saa myös terapiapolkupyörät?

Edulliset Vermeiren kolmipyörät ja PF-Mobility rinnakkain ajettavan tandem-polkupyörän saa vaihteilla tai ilman tai sähköavusteisena.

Muistutuksena tarjoamme kesän ajan kaikki polkupyörät ja niiden lisävarusteet -10%. 
Vermeiren kolmipyörät ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita ja niiden varustevalikoimaan kuuluu vakiona kattava valikoima erilaisia pyöräilyä helpottavia satuloita, ohjaustankoja, polkimia, turvavöitä ja vartalotukia. Perusmallit (ilman sähköavustusta) nopealla toimituksella max. 3 viikkoa.

Kysy lisää myös varastossa olevista erikoisemmista malleista kuten Huka Copilot TANDEM tai Huka CORTES selkänojallinen kolmipyörä.

Vermeiren Lagoon 24”
Kevyesti ajettava aikuisten 24” Lagoon kolmipyörä sopii tukevaan ajeluun kaupungissa ja maaseudulla. Saatavana vaihteeton, 3- tai 7-vaihteinen, sähköavusteisena tai ilman. Sähköavustuksella nopeus max 17 km/h. Yleissuosituksena 24” soveltuu parhaiten yli 160 cm pitkille käyttäjille (145-200 cm). Tuotesivut löydät täältä: Tuotteet/Polkupyörät/Lagoon

Vermeiren Freedom 20”
Pienempi Freedom sopii pienemmille n. 125-175 cm pitkille käyttäjille. Saatavana vaihteeton, 3- tai 7-vaihteinen, sähköavusteisena tai ilman.Tuotesivut löydät täältä: Tuotteet/Polkupyörät/Freedom

Tarjoushintaan saatavana myös lasten kolmipyörät:
Safari 12” noin 85-115 cm pienille lapsille ja Sporty 16” hieman isommille noin 105-145 cm lapsille.

Lisätietoja tuotteista myyjiltä ja
Polkupyörät -kuvastosta täältä: Camp-Mobility_Kuvasto-2022_Polkupyorat-web.pdf (campmobility.fi)

* Tarjous voimassa 31.8.2023 saakka ja koskee kaikkia polkupyöriämme ja niiden lisävarusteita. Ei koske vuosisopimustuotteita.

Pyydä tarjous Myyntipalvelusta info@campmobility.fi tai sami.salonen@campmobility.fi
Muiden myyjien yhteystiedot löydät täältä: