Tule meille töihin! Etsimme teknistä asentajaa Vantaalle:

5 syyskuuta 2024

Etsimme motivoitunutta ja omatoimista teknistä asentajaa lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden huolto- ja korjaustehtäviin.

Työtehtävä sisältää suurimmaksi osaksi manuaalisten apuvälineiden huoltoa ja korjausta. Työntekijällä tulee olla työhön soveltuva ammattipätevyys sekä vähintään kahden vuoden kokemus lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden huollosta ja korjauksista.

Arvostamme teknisen osaamisen lisäksi omatoimisuutta ja aktiivisuutta. Etsimme tekijäluonnetta, joka kunnioittaa työkavereitaan, omaa hyvät yhteistyötaidot eri ammattiryhmien kanssa ja osaa huomioida myös erilaisuuden asiakaskunnassamme. Työskentelyssä tulee ymmärtää myös MDR-asetuksen vaatimukset, mutta tarvittaessa niihin perehdytetään.

Työskentely tapahtuu pääasiassa kiinteässä asiakkaamme osoittamassa toimipisteessä Vantaalla, mutta on hyvä varautua myös osittain liikkuvaan työhön.

Jos apuvälineiden parissa toimiminen on sinulle tuttua ja mieluisaa, olet aktiivinen ja pidät itsenäisestä työstä, olethan rohkeasti yhteydessä.

Camp Scandinavia Oy / Camp Mobilityn toimialana on lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineet. Päätuotteitamme ovat liikkumisen apuvälineet, kuten pyörätuolit. Olemme osa Allard International -konsernia. Allard Group toimii maailmanlaajuisesti ja on 100 % ruotsalainen perheyhtiö, jonka palveluksessa on n. 300 työntekijää. Camp Mobilityn kasvavassa joukossa työskentelee tällä hetkellä 35 vakituista henkilöä.

Menestyksemme salaisuus on motivoitunut, taitava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä joustava ja kannustava työnantaja. Työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin pieni, joten ainakin omasta mielestämme meillä on hyvä olla.

Tarjoamme luotettavan ja joustavan työpaikan sekä mukavan työporukan lisäksi kattavan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen, smartum-liikuntaedun sekä kilpailukykyisen palkan.

Lisätiedot (arkisin klo 8-16) ja kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen:
Mervi Hartikainen, mervi.hartikainen@campmobility.fi,  045 7200391

Hakuaika: Haku päättyy, kun sopiva tekijä löytyy.

www.osoite: https://www.campmobility.fi/

Työnantaja: Camp Scandinavia

Y-tunnus: 0282300-0

Työpaikan osoite: Valimotie 17–19, 00380 Helsinki (työn suorittamispaikka Vantaalla)

Ajokortti: vähintään B-luokan kortti

Kielitaito: huoltomanuaalit ja koulutukset usein englanniksi, joten peruskielitaito eduksi.

ATK-taito: Perustaidot

Työkokemus: Vähintään kaksi vuotta

Koulutus: soveltuva ammattipätevyys

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus sopimuksen mukaan

TES: PALTA

Työsuhteen laatu: toistaiseksi voimassa oleva